top of page

Yoga by Jackie

Yoga by Jackie

Yoga betekent union oftewel verbinding maken en in evenwicht brengen. Verbinding maken met jouw hart, elkaar, het leven en het “grotere geheel”. Sommigen noemen dit God, anderen het Universum, de Bron, Krishna, Buddha, Allah. Hier zijn talloze benamingen voor. Voor mij betekent Yoga ook het pad van zelftransformatie. Zelftransformatie betekent dat er van het oude niets blijft. Het is een dimensionale verandering in de manier waarop je het leven waarneemt en ervaart. Yoga is een manier waarop je leeft en de oefeningen of houdingen (Asana’s) zijn hier slechts een onderdeel van. Ze helpen je om je lichaam en ziel in verbinding te brengen en om jouw levensenergie te laten stromen.

Yoga is leven in liefde, een pad naar geluk.
Tijdens mijn yogalessen combineer ik diverse stromingen van yoga. Ik neem je mee in levenservaringen en levenslessen en reik je handvatten aan om je te helpen de weg van zelftransformatie te ontdekken. De weg waar groei, persoonlijke ontwikkeling, kracht en LIEFDE binnen handbereik liggen. Ook voor jou.

Je hoeft niet super lenig of extreem flexibel te zijn om yoga te beoefenen. Het gaat er niet om hoe de houdingen er aan de buitenkant uitzien. Het gaat om de ervaring die je in jezelf creëert.

Locatie's

Effen.Yoga
Rijsbergseweg 288
Effen
Yogastudio Sjaakie
Watermanseweg 1
Rijsbergen
Tijd
Iedere dinsdag
9.00u-10.15u
Kosten

Losse les €14,-
10 lessenkaart €112,50

Privé yoga therapie sessie van 1,5 uur €100,-
 

Reserveer jouw yogales

Wij nemen binnen 2 werkdagen
contact met je op

 

Bedankt voor je reservering!

bottom of page