top of page
Sjaakie (22 van 35).jpg

Retreats

Restorative Full Moon Circle

De volle maan is hét moment om stil te staan bij jouw doelen en het loslaten van negatieve energie. Tijdens de Restorative Full Moon Circle maak je optimaal gebruik van de energie van de volle maan.

De volle maan barst van energie. Dat heeft niet alleen invloed op de natuur, ook op mensen. Misschien heb je het zelf al eens gemerkt: je slaapt slechter, voelt je rusteloos en je emoties schieten alle kanten op. Maar je kunt de energie van de volle maan ook in je voordeel laten werken.

Wij verbinden jou met de natuur, elkaar, de kracht van de volle maan, maar vooral met jezelf.

Tijdens deze krachtige cirkel serveren wij tevens een heerlijke vers bereide Vega maaltijd.

Sessie: 18.30u - 22.00u
Prijs: €60,-
Klik hier voor de data 2024

IMG_7146.jpg
Dagretraites

Dayretreat

“Retreat” is het Engelse woord voor “retraite”, wat heel letterlijk betekent: “jezelf terug trekken”. Tijdens een Retreat trek je jezelf even terug uit je dagelijkse leven waar je heel veel prikkels hebt. De focus komt helemaal op jezelf te liggen. Gedurende de waardevolle uren van onze Dayretreats op een prachtige locatie in de natuur staan verbinding en selfcare centraal.

Het doel is zoveel mogelijk inzicht te krijgen in je eigen processen. Even tijd nemen om bij jezelf te zijn zodat je in alle rust en zonder enige afleiding tot jezelf kunt komen. We openen en luisteren naar ons hart.

We nemen je mee in een dag waarin verschillende soorten yoga aan bod komen, meditatie, ademwerk en krachtige rituelen. Er wordt een dag goed voor je gezorgd en geluisterd naar jouw behoeften. Tevens serveren wij een heerlijke en vers bereide Vega lunch.

Sessie: 10.00u - 16.00u
Prijs: €145,-
Early bird: €120,- (minimaal 2 maanden van de te voren boeken)
Bring a friend: Jij neemt een vriend(in) mee, dan betaal je slechts €100,-
Klik
hier voor de data 2024

Back to Source

l’Esprit de la Fôret Retreat

Verwen jezelf door je enkele dagen onder te dompelen in het ritme van de natuur en de klanken van het bos. Als je helemaal terug naar jouw basis en je werkelijke essentie wilt komen; dan is onze l’Esprit de la Fôret Retreat in Noord-Frankrijk zeker iets voor jou. Deze Retreat is gericht op bewustwording, ontspanning en transformatie. Doordat we ons volledig afgesloten van de westerse luxe bevinden op een zeer bijzondere locatie in de natuur brengen we je weer in verbinding met jezelf en je persoonlijke ontwikkeling.

Slapen in prachtige en eenvoudige, fijne tenten aan de rivier de Mouzon, koken op het kampvuur en jezelf wassen in de rivier. We gaan terug naar de basis waarin innerlijke rust centraal staat.

Tijdens deze dagen geniet je van yoga, meditatie, krachtige rituelen, bijzondere stiltewandelingen, drijven op de rivier maar vooral verbinding met Moeder Aarde.
 

19/4 - 21/4 2024

Kies jouw '3-daagse Retreat’

1. *Hotel Hemelcomfort*:

Waar zelfs de sterren jaloers op zijn! Hier geniet je van alle luxe en voorzieningen die je je kunt wensen. We zorgen ervoor dat je je als een beroemdheid in de watten gelegd voelt.

Retreat € 395,- + hotelkosten.

2. *Tentplezier in de wildernis*:

Voor de avontuurlijke zielen die de wildernis omarmen. Kamperen onder de sterren, een avontuurlijk bostoilet en met de geluiden van de natuur in slaap vallen. Je gaat terug  in de tijd en 'ouderwets wassen met een washandje’ ervaren, als een reis naar het verleden in ons moderne tijdperk.

Retreat € 395,-

Yogaretraite
C8CACEFB-B775-4EB5-A98E-227E3CC2B1A0.JPG
bottom of page