top of page
IMG_8766.heic

Soundhealing

Tibetaanse healing met klankschalen

Onze energietherapeute & chakraspecialist Carla is opgeleid door monniken in de Hymalaya. Haar Swami zei in Kathmandu:
"You combine a bright mind with a good heart and have very strong healing powers."

De kracht van Soundhealing: hoe geluid je lichaam en geest kan helen.

 

Soundhealing wordt al eeuwenlang in verschillende culturen gebruikt. Healingsounds hebben de kracht om fysieke en emotionele aandoeningen te helpen genezen en kunnen door het evenwicht in de natuurlijke ritmes het lichaam herstellen en blokkades opheffen, waardoor de energie weer kan stromen.
 

Soundhealing is een vorm van alternatieve geneeskunde waarbij geluidsgolven worden gebruikt om iemands fysiek, emotionele en spirituele welzijn te bevorderen. Door gebruik te maken van trillingsfrequenties van geluid, wordt er balans en harmonie in het lichaam, de geest en de ziel gecreëerd.
 

Tijdens een Soundhealing wordt er gebruik gemaakt van verschillende klankschalen die handgemaakt zijn in de Himalaya. Hiermee bevorderen we ontspanning en stressvermindering. Sommigen voelen zich meer geaard na een Soundhealing, terwijl anderen een verbetering in hun (mentale) gezondheid ervaren. Je lichaamsenergie kan weer ongehinderd gaan stromen.

De voordelen van Soundhealing

  • Minder stress en angst: Soundhealing kan je lichaam en geest tot rust laten komen, wat ervoor zorgt dat je minder stress en angst ervaart.

  • Verbeterende slaap: Volgens onderzoek helpt Soundhealing bij het verbeteren van de slaapkwaliteit.

  • Ontspanning: Healing sounds kunnen zorgen voor een gevoel van kalmte wat kan helpen als je stress of een opgejaagd gevoel ervaart.

  • Minder pijn: Volgens onderzoek helpt Soundhealing bij het verminderen van chronische pijn.

  • Meer focus en concentratie: Soundhealing verbetert focus en concentratie door je gedachten tot rust te brengen en afleidingen te minimaliseren.

  • Intuitie versterken: Soundhealing kan je intuitie versterken door je geest tot rust te brengen en een diepe connectie aan te gaan met je innerlijke zelf

  • Verbeterd welzijn: Soundhealing verbetert je gezondheid door het ‘rest and digest’-systeem te activeren, wat je lichaam nodig heeft om te rusten en te herstellen.

Klank schalen
IMG_8748.heic
IMG_8756.heic
IMG_8741.heic

Hoe werkt Soundhealing?

Soundhealing is gebaseerd op het idee dat het menselijk lichaam is opgebouwd uit trillingen en dat geluid kan worden gebruikt om de natuurlijke frequentie van het lichaam te herstellen. Deze vorm van holistische genezing wordt vaak gebruikt om verschillende klachten te behandelen, waaronder stress, angst en chronische pijn.


Sound Bath

Een Sound Bath is een ontspannings- en meditatietechniek waarbij geluid van de klankschalen wordt gebruikt om een kalmerende omgeving te creëren. Tijdens een Sound Bath lig je en luister je naar de rustgevende klanken. Het doel is om in een meditatieve staat te komen en spanning los te laten. De klanken creëren een heilige, veilige ruimte waarin je makkelijker toegang hebt tot je innerlijke kracht en wijsheid. Dit geeft je ruimte om je zelf te verkennen en helen. Een Sound Bath helpt je om makkelijker bij antwoorden te komen door de kracht van geluid.

 

 

Sessie 1,5 uur € 90,-

Locatie: Rijsbergen of prive bij jou thuis.

bottom of page