top of page
MaanCeremonie (19 van 48)_edited.jpg

REVIEWS

Natasha

Wauw wat een intens prachtige dag, vanaf seconde 1! Het begint eigenlijk meteen met de locatie, een zen pareltje van moeder aarde. En alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik mocht die dag loslaten en dat heb ik gedaan, dankzij de fijne en professionele begeleiding en creatieve opdrachten. Nog elke dag denk ik aan deze retreat omdat het me heeft geholpen een nieuwe weg in te slaan en daar ben ik dankbaar voor.

Simone

“Met Sjaakie & Carla heb ik zowel een dayretreat als een vollemaansessie mogen ervaren. Hun bijzondere stekkie in Rijsbergen is fantastisch en nodigt je uit om ten volle te genieten van de prachtige vormen van yoga, meditatie, mooie muziek, biologisch en vegetarische maaltijden. Sjaakie is enthousiast en erg bevlogen om iedereen te laten ervaren wat zij heeft mogen ervaren toen ze in contact kwam met yoga.”

De Vuurman

“Persoonlijke aandacht -natuurlijke omgeving -diversiteit in het programma. Ik heb genoten van het enthousiasme van Sjaakie en Carla. Allemaal  ingrediënten en waarden voor mij belangrijk zijn en er voor gezorgd hebben dat mijn innerlijke reis gedurende de retreat een unieke ervaring is geworden. 
Ik gun ieder zo'n ervaring en beveel het dan ook van harte aan.”

Tessa

“Een magische dag waarbij je je hoofd even helemaal leegmaakt en bij jezelf naar binnen gaat. In het perfecte decor, tot in de puntjes verzorgd. Een extra lange Yogales van Sjaakie vol warmte en liefde. Prachtig ritueel om wensen te manifesteren. Heerlijke soep en veel chocola.Als toefje op de taart nog een klankschaal op mijn hoofd gefaciliteerd door Carla. Het was voor mij een Yoga+++ ervaring die ik iedereen van harte gun! De dag erna voelde ik me als herboren! “

Anita

“De gedachten aan de dayretreat van Sjaakie & Carla geven mij een warm bad-gevoel. Je wordt liefdevol ontvangen op een schitterende locatie. De aankleding en sfeer is rustgevend, mooi en heel verzorgd. Alle ingrediënten zijn aanwezig om heerlijk tot rust te komen samen met een gezellige groep deelnemers.”

Eveline

“In het najaar deed ik een full moon retreat bij Sjaakie en Carla. Ze hadden alles tot in de puntjes verzorgd en ieder detail klopte. Door de veilige ongedwongen sfeer die ze wegzetten voelde ik me geborgen en gedragen en durfde ik m’n hart te openen. Binnenkort laat ik me graag opnieuw onderdompelen door jullie liefde en een tikkeltje magie. Thank you.”

Lies

Een hele fijne yogaschool waar ik kan ontspannen en aan mijn lenigheid kan werken. Daarnaast vind ik het knap dat iedere les Sjaakie weer weet in de spelen op fysiek of geestelijk ongemak. De gevoelige snaar exact raakt. Ontspannen en inspannen in één sessie. Echt een aanrader en voor iedereen toegankelijk! Daar komen wat geluks en knuffel hormonen vrij en gun ik iedereen.

Franka

Yoga tijdens een les van Sjaakie,

Als ik een les volg voelt het als een warm bad. Een plekje om even thuis te komen, te landen. Maar ook om door haar aanmoediging net even door te gaan in een oefening om mijn lichaam aan te zetten. De balans tussen explosief bewegen en daarna de rust te pakken is heel erg fijn. Door haar eigen wijsheid en levenservaring die ze deelt in een les, zijn de lessen nooit hetzelfde en hebben ze mooie thema’s die altijd weten te raken.

Roselie

Een moment voor en met jezelf. Sjaakie begeleid het op een liefdevolle manier die mij doet verbinden met wat is. De balans tussen naar binnen en buiten keren vind ik fijn.
Met aandacht voor de muziek maar t een heel fijn moment en start van de dag.

bottom of page